Jouw Waarheid

guality vardenafil, from online pharmacy – visa*mastercard* amex accepted. levitra with dapoxetine is an effective method to treat such 

De wortels zijn belangrijk, maar de boom blijft groeien. Er is een stam die steeds dikker wordt en takken die ontplooien en vertakken. Bladeren die komen en gaan. Ze hebben allemaal een verhaal te vertellen. We zitten met problemen vandaag die voortgekomen zijn uit alle periodes van de groei, tevens de huidige. Het gaat om het hele proces van begin tot heden als sleutel tot de toekomst. Om te begrijpen wie je bent en wat te doen is kennis van je geschiedenis cruciaal. Eenmaal achter de deur heb je te onthouden wat achter je is en te handelen naar wat voor je is. buy , estrace costco , costco estrace cost.

 

Ook wij zijn onderdeel van de geschiedenis. Alles wat je doet is direct geschiedenis. Dat betekent dat stilstaan bij wat je doet ook een cruciale factor is in de bewustwording van jou persoon/individu in een wereld waar al dat je doet invloed heeft op al dat je tegemoet komt. “Je maakt je eigen geluk” kun je zeggen, tevens schrijf je jou eigen geschiedenis. Als je dus niet stil staat bij de dingen die je zelf doet en hoe dat reflecteert op jezelf, dan is het vrijwel onmogelijk om jou plaats in de realiteit die (ondanks jou bestaan of niet) buiten jou plaatsvindt te begrijpen en vervolgens juist naar te handelen.

  buy , street value of 10mg baclofen , baclofen 4096 tv street price . how much can a person take dose of lek baclofen 10 mg muscle relaxer 10mg does 10 mg get you high make you sleepy threatening complication of 

De vraag die ontstaat is: schrijf je jou eigen geschiedenis door naar jezelf te kijken en te reflecteren op de gevolgen van jou handelen of laat je jou geschiedenis maken door wat je van buitenaf mee krijgt? Vaak houden we dingen voor waar omdat we dat nou eenmaal zo geleerd hebben. Daar sta je dan inderdaad niet bij stil. Als kinderen (klein en groot) neem je vaak de dingen aan zoals je ze hoort, afhankelijk van je onschuld (het onschuld van een kind kan ver reiken). En aan de hand van die kennis handel je naar hetgeen op je pad is. Maar je groeit op en je ontwikkelt ook jou zelf. Je kan niet blijven aannemen dat alles wat je doet de juiste manier van doen is. Onze hersenen zijn op een dergelijke manier geconstrueerd dat zij capabel zijn om zulke processen te runnen die je gedachten (oftewel je zelf) in staat stellen om buiten je lichaam te treden (figuurlijk natuurlijk).

doxycycline monohydrate used to treat chlamydia doxycycline hyclate discount card  

Door naar jezelf te kijken zonder je eigen subjectiviteit (een mens wil maar al te graag tegen zichzelf liegen uit eigen belang en de geest is zo sterk dat je er zelf in kan gaan geloven), dan kun je eerlijk tegen jezelf zeggen wat je zwakheden zijn en waar de dynamiek van de geest kwijt is. Gedachten, je zelf; er worden zoveel woorden voor gebruikt in literatuur en door mensen onderling. Maar als je er goed over nadenkt zijn jou zijn, jou bewustzijn, jou ik, jou zelf, je geest allemaal een (1).

 

We kennen allemaal het gevoel wel alles beter te weten en anderen willen corrigeren. Het probleem dat we daarbij ondervinden is dat als je denkt dat je aan de top staat (qua kennis), als je denkt dat je alles weet, dan zoek je niet meer verder naar wat je niet weet. Terwijl er heel veel is dat je niet weet. Dat betekent dat je stil komt te staan in een ontwikkeling die misschien ooit goed is geweest en waardoor je dus zoveel te weten bent gekomen. Het probleem  is alleen, dat er al duizenden jaren aan civilisaties zijn geweest die kennis hebben vergaard en ontwikkelingen hebben gemaakt. Er is zoveel meer dan hetgeen in je hoofd is. Het is dus juist zaak om door te gaan waar je al veel weet. Ik heb ooit iemand horen zeggen: hoe meer ik te weten kwam des te minder ik wist! En dat klopt ook.

 

Het hoeft geen probleem te zijn dat je iets niet weet. Het gaat om het moment dat je erachter komt. Waar het dan ook om gaat. In hoeverre ben je in staat om jou waarheid/geschiedenis/beeld (om maar een paar woorden te gebruiken voor een ruim concept) aan te passen aan hetgeen onomstotelijk is duidelijk gemaakt? Dat is de sleutel tot waar begrip. Van hetgeen heeft plaatsgevonden en hetgeen plaatsvindt. Het helpt je jou plaats in te vullen. Het is geen kwestie van zoeken want je hebt het al in je. De vraag is: kun je er gebruik van maken? Want ook dat heeft gevolgen voor wat er op je pad komt. Als je iets weet dan zul je er je handelen ook naar moeten richten. jan 12, 2014 – stalin, who wants wants to to assume that where to online uk that we we. fluoxetine medication depression upload face cream 

 

Het kan heel moeilijk zijn om je handelen aan te passen aan hetgeen je weet. Sommigen van ons zitten in een positie van status waarbij ze gebaat zijn bij bepaalde ideeën die incorrect zijn. Sommigen van ons hebben een familie die bepaalde ideeën die zij dragen niet accepteren. Sommigen zijn bang hun baan kwijt te raken en anderen hun vrienden. Er zijn zoveel redenen te bedenken om niet je handelen aan te passen aan hetgeen je weet. Er is aan de andere kant één verdomd goede reden om het wel te doen: je bent vrij van je eerste adem tot je laatste. En de tijd die je daartussen vertoeft is van jou. Jij hebt er mee te doen waarvan jij denkt dat goed is voor je. Waarbij jij zegt: ik ben trots dat dit mijn leven is. Blij met wat je hebt en blij met wat je niet hebt. De juiste manier van zijn is door gewoon te zijn.  

 

https://topspyingapps.com/spybubble

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>